My name: nabialishad azin
My Fotopage: http://nabialish779.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
mama zieza
Latest entry:Makan-makan...
View this Fotopage entry
ummi Ainul Mardhiyah Izzah Nuha and Izz Nawfal
Latest entry:testing
View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
Sweet Frosting
Latest entry:Biskut Raya 2010
Maaf kerana dah lama tak update FP ni. Masa tak mengizinkan. Seperti tahun-tahun sebelum ini, Sweet Frosting membuat jualan biskut raya untuk tahun 2010. Tempahan biskut raya dibuka sekarang sehingga sehari sebelum puasa. Pesanan akan ditutup secara rasminya pada 10 Ogos 2010. Kami juga menjual sample yang mengandungi 6/ jenis biskut yang terpilih, 1 setiap satu dengan harga RM10.00 untuk sebekas sehingga stok masih ada (termasuk kos courier). Untuk pesanan & pertanyaan sila emailkan ke shi... View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
Shah Sya Syahmi Syafiyah Sayf
Latest entry:Happy Birthday Puan Syariza Annur aka ibu!!!
:wave: View this Fotopage entry
unie and family
Latest entry:::Sanah Helwah Ya Aina & Dina::
They are my precious gems, sweetheart, sunshine, hunny bunny yada.. yada.. I love you dearly my dear children. May both of you grew up as a fine young lady with a brave heart and strong iman to face the future. Nothing much ummi can offer except my love and assurance of your safety & education. Remember my dear children that life is too short, we have to fulfill our duty as a Muslim to gain His rewards in the hereafter. I will always hope and pray that you'll be good towards one another despite whatever may... View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
linda cute
View this Fotopage latest entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
Adhadi Mohd Photography
Latest entry:Kursus Fotografi
Sila layari http://www.adhadi.com/kursus-fotografi untuk kursus-kursus fotografi View this Fotopage entry
Kursus fotografi
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
digitalsyndicate photography
Latest entry:ANNOUNCEMENT
Dear Visitors, We are glad to inform that from now onwards, we will be no longer using Fotopage to update our pictures. Kindly visit www.digitalsyndicate.com.my to view latest updates. Thank you so much for all the support and we look forward to serve more people in the near future! Regards, DS Team View this Fotopage entry
c a k c i b u r thE grEat
Latest entry:bye bye..
after 6 yrs fotopaging, i'm thinking of closing this fp. i'm now into blogging. if u wish to read my story,do browse for my blog.. i wont put the link here. daaaaaaaaaaa.... cakcibur the great. lyakhaleeda[at]yahoo.com View this Fotopage entry
yg menjadi kegilaan ayah dan anak..
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
MOZIHFA HAPPY FAMILY
Latest entry:Nish's Birthday at Cameron Highland
View this Fotopage entry
Norhazwanie CM
Latest entry:Race. Rally . Research - R3 Neo Clubsports Final Race (Season 1)
Event : R3 Neo ClubSports Final Race (Season 1) Date : 13 April 2009 Venue : Sepang International Circuit, Malaysia View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
Shida Aziz
Latest entry:JJCM - Ikan Bakar Bellamy
Dah lama sebenarnya teringin nak makan ikan bakar kat belakang istana ni, tapi tak berkesempatan je. Kebetulan tarikh yang dipilih memang tak de apa-apa program, maka bersama Huda menjejakkan kaki ke medan ikan bakar. Huda first time makan kat situ, aku dah kali ke-2. Kali pertama ada minggu sebelumnya. Komen, air asam dia sedap. Ikan & sotong bakar dia tak best sangat sebab lama atas hot plate. Isi ikan & sotong liat sikit. Kalau pi time hari kerja memang tak menghampakan sebab pantang letak je, ada ora... View this Fotopage entry
Siti Fatimah
Latest entry:Latest Info
Salam semua.. Disini mama ingin memaklumkan bermula dari hari ini sebarang order boleh la email hanya di email address seperti ini ct_fatimah_ludin@yahoo.com sahaja atau ym mama.. memandangkan mama dah tak lama lagi nak b****i kije kan...emial opis dah tak digunakan lagi... sekian... :-D View this Fotopage entry
azim tak mandi lagik
Fadaly n Family
Latest entry:Happy 1st Birthday to my son...
8hb Feb 2009 Happy Birthday to my lovely son... I can’t believe my fave little baby is 1 years old already... ! A year's gone by, How time has flown, We can't believe How Adam's grown ! He's such a joy And so much fun, Oh my! Our baby's Turning One! You're as cute as a bug So precious to hug A darling child Who's nice to be near. So.. hope turning one Is happy and fun And takes you along To a second great year View this Fotopage entry
zabariah hassan
Latest entry:PERKAHWINAN ADIK LELAKIKU
Lama betul tak update fp nie sejak balik dari jepun ni memang sibuk memanjang, insyaallah akan ku update sedikit demi sedikit didalam fp kesayanganku ini... Alhamdulilah majlis berjalan dengan sempurna dapatlah zar dan keluarga menyaksikan perkahwinan adikku yang bekerja di pejabat daerah Kota Tinggi ini melansungkan perkahwinan beliau, maklumlah sebelum ni tak berkesempatan nak meraikan perkahwinan adik2 yg sebelum ini... View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry
muni munirah
Latest entry:congratulations Dr Melati, Kent, Ohio
i must admit that my fp skills is rather rusty, this is my 3rd trial to update - as a special tribute to Melati on her success and achievements: all of us in the family are overjoyed and this breaks my almost 2 years silence on the fp so once again to Melati, rashid and anak anak CONGRATULATIONS AND WELCOME HOME :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: [img]http://srv.fotopages.com/2/19624932/welcome-home.jpg[img] View this Fotopage entry
welcome home
zuera mokhtar
Latest entry:UPDATE
hai all... nak bgtau pada yg xtau lagi ye.. saya selalu update di sini http://jasfyra.blogspot.com jumpa di sana.... View this Fotopage entry
aizzal aizzal
Latest entry:NKOTB
* http://www.youtube.com/watch?v=y-x9OvuX9r8 View this Fotopage entry
nur minah
Latest entry:Buka Puasa 13-09-08
View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Trading Shopping
Latest entry:Pre-owned Authentic Guess Clutch
Pre-owned Authentic Guess Clutch - RM120 Good Condition Measurement : 10"(L) x 1.5"(W) x 5"(H), Drop 17" Bought at RM210 View this Fotopage entry
annor asyiek
Latest entry:Puffing Billy...
Huhhuu...dah bersawang fp ni..mommy baru nak upload entry baru...entry pun sebenarnye dah lapok...dah basi...hihihih... :-D takpelah kan...asalkan dapat jadi pengubat rindu family di mesia... ;-) kali ni trip kami ke Puffing Billy..steam train tertua kat sini...mmg rase macam zaman P.Ramlee dulu2... :-> seronok naik train terbukak ni..nampak keindahan ciptaan Tuhan tu terang2 depan mata...tak diselindungi dek dinding keretapi macam yg selalu kite naik kan...trip ni kami pergi 4 family dgn k.fadilah & co, ma... View this Fotopage entry
ishzah hsn
Latest entry:Salam Terakhir
Assalammu'alaikkum Wr.Wb...... Setelah sekian lama di temani anda dalam dunia masakan....terlalu banyak kenangan manis yang dapat di kongsi bersama. Banyak ilmu yang di pelajari bersama. Dan pada hari-hari yang selalu di lalui..tidak semua apa yang kita ingin akan dapat di penuhi seperti yang kita mahukan. Namun begitu terlalu banyak yang ingin di perkatakan. Bersama anda-anda yang sering memberi kata-kata perangsang, mengongsi kegemaran. Yang tiada jemu-jemu berkunjung ke fotopages ini. Ribuan te... View this Fotopage entry
You!
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
za dzul
Latest entry:A day with Dr. Edy (my goodfriend)
venue: Zoo Negara "kunun2 baru balik dr ireland..(memang punnn..) dah2 la tu buat2 ala2 aku nih jadik tourist guide ko lak,edy oii!! :P" edy: lame dh xjumpe ko.ahakss..time aku balik msia 2 tahun lepas kot.tinggal ko je bdk pompuan kelas kite yang lom kawen!! za: aku tau dahhhh..biasalah..aku dahulukan kawan2 aku dulu. LOL p/s: beb..thanks a lot for today.giler best kuar ngn ko and having fun together. friendship forever ok!! :flowers: View this Fotopage entry
huzalene naddia
Latest entry:Nihon In My Heart...
This is our last entry before we end our sweet journey at Nihon.. :cry: Syukur to Allah for giving us the opportunity to enjoy our honeymoon year with our lovely kids, Syira and Wazif.. :group_hug: Thank you to all our friends for your support and and not to forget for the silent reader too, :satisfied_nod: Sayonara Nihon.. :flowers: XTVT : 1. buka posa @ anwarsue hse aka farewell -waiting pics from d host 2. makan2 @ Ihara san hse aka farewell 3. jalan2 @kawanishi aka 100yen shop 4. ... View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
Ros Leenda
Latest entry:Tomyam Kerang & Anniversary Ke21
BAHAN-BAHANNYA:- 1 Kilo Kerang 2 Biji Bawang Besar 2 Inci Halia 2 Inci Lengkuas 5 Biji Cili Padi – Di Pecah2 2 Batang Serai – Di Ketuk 2 Tangkai Daun Limau Purut 6 Biji Limau Kasturi - Air Dan Garam Secukupnya CARA MENYEDIAKANNYA:- Kerang Di Bersihkan Kemudian Di Rebus. Bawang Besar, Halia Dan Lengkuas Dihiris Kemudian Di Masukkan Ke Dalam Rebusan Kerang. Biarkan Mendidih. Kemudian Masukkan Serai Akhir Sekali Masukkan Air Perahan Limau Kasturi, Cili Padi Dan D... View this Fotopage entry
Ayam Mas Goreng Berempah
Nic Cat
Latest entry:Yuhuuuuu
Hi!! I’m back from a very,very long silence. Not that I’m boycotting fp or whatsoever reasons…I’m just busy with my new capabilities and trying to ‘help’ mama doing some house chores….which ends with double up her work hehehe…. 25/3/2009, i turned 11 mths....suda besar....got 7 teeth, 1 more is coming... I can stand... I can climb stairs... I can dance... and...i talk much....mama....baba...nenen...ngah....wawah... :-D First time to the beach When I was 6 mths ++..quite s... View this Fotopage entry
Maizura Latip
Latest entry:Move on...
Korang.. Rasanya fotopages ni akan ditutup ler..hehe sbb nak berpindah ke rumah baru iaitu di blog plak.Sbb skrg rasa more to blogging.So nnti leh bebel banyak2 pasal Nasya..And tak perlu la nak letak gambar bnyk sgt.hehe Sila ke http://okinokiyo.blogspot.com(http://okinokiyo.blogspot.com) Ada updates terbaru masa gi Spore.hehe View this Fotopage entry
ni gmbo session lain huhu
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
silver shadow
Latest entry:Raya Pictures
Selamat Hari Raya to all, well x terlambat rasanya lagi sbb masih dlm bulan Syawal. Hari ni last day posa nam..wuhuu esok raya :) A few of raya pictures, no family photo or anything, just a couple of pics that I've taken masa kat kampung. Bukan pe, wife dlm pantang & the baby is too small to be taken into family pictures, maybe bln depan ke, saja2x nak pegi kedai gambo, nak amik gambo family..hehehe...sounds crazy? (my wife punya idea...hahahah) Cuti raya panjang 1 minggu, raya ok, the food was SUPERB... View this Fotopage entry
Dari blakang: Ayahsu, King, Adam, Aliff & "Pakcik" Adam dan Alif
Badman Suparman
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016